Takk for et vellykket juleshow

AKK ønsker med dette å takke utøvere, trenere, foreldre og våre sponsorer for støtten til årets juleshow. En spesiell takk til Lexus Asker & Bærum som med sitt bidrag gjorde det mulig å gjennomføre juleshowet med den kvaliteten det faktisk hadde. Lexus Asker & Bærum er sammen med de andre sponsorene et fantastisk forbilde for lokale bedrifter som støtter oppunder lokal barneidrett.
Tusen takk til Lexus Asker & Bærum, Mylan, NTI, Kiwi Fusdal, Popcornfabrikken og Fotograf Espen Hildrup. Bildet over er tatt av Espen.

A3PlakatFairytalesOnIce2017
Asker Kustløpklubb presenterer Fairytales on Ice i Askerhallen 16. og 17. desember 2017 – en familieforestilling som vil røre både store og små.
Velkommen til en eventyrlig juleforestilling hvor  vi møter på Askepott, skjønnheten og Udyret, og flere kjente eventyrsfigurer. Bli med inn i den mystiske verdenen til Aladdin!
Fairytales on Ice blir en unik mulighet til å se Norges fremste kunstløpere og kommende stjerner i samme forestilling. Blant solistene finner vi Askers egne Camilla Gjersem, Anne Line Gjersem og Sondre Oddvoll Bøe i flott samspill med yngre løpere fra Asker kunstløpklubb.
 
Billetter til redusert pris selges på akk.ticketco.no frem til 15. desember.
Velkommen!