Takk for et vellykket juleshow

AKK ønsker med dette å takke utøvere, trenere, foreldre og våre sponsorer for støtten til årets juleshow. En spesiell takk til Lexus Asker & Bærum som med sitt bidrag gjorde det mulig å gjennomføre juleshowet med den kvaliteten det faktisk hadde. Lexus Asker & Bærum er sammen med de andre sponsorene et fantastisk forbilde for lokale bedrifter som støtter oppunder lokal barneidrett.
Tusen takk til Lexus Asker & Bærum, Mylan, NTI, Kiwi Fusdal, Popcornfabrikken og Fotograf Espen Hildrup. Bildet over er tatt av Espen.

A3PlakatFairytalesOnIce2017
Asker Kustløpklubb presenterer Fairytales on Ice i Askerhallen 16. og 17. desember 2017 – en familieforestilling som vil røre både store og små.
Velkommen til en eventyrlig juleforestilling hvor  vi møter på Askepott, skjønnheten og Udyret, og flere kjente eventyrsfigurer. Bli med inn i den mystiske verdenen til Aladdin!
Fairytales on Ice blir en unik mulighet til å se Norges fremste kunstløpere og kommende stjerner i samme forestilling. Blant solistene finner vi Askers egne Camilla Gjersem, Anne Line Gjersem og Sondre Oddvoll Bøe i flott samspill med yngre løpere fra Asker kunstløpklubb.
 
Billetter til redusert pris selges på akk.ticketco.no frem til 15. desember.
Velkommen!

NM/LM 2017

Asker kunstløpklubb har hele 13 deltagere med i NM/LM som blir arrangert i Hamar denne helgen. Arrangementet starter fredag og avsluttes søndag. Vi ønsker Isa, Kornelia, Linnea, Victoria, Kamilla, Frida, Oda, Nayah, Lisa, Marianne, Jemima, Andrea og Elisabeth lykke til med mesterskapet!

Skjermbilde 2017-01-12 kl. 18.59.18