Sesongstart for Asker kunstløpklubb

Sesongstart for Asker kunstløpklubb! Fra og med uke 34 har det vært full rulle med sesongoppstart for AKKs 61 aktive løpere i Askerhallen. Vi ønsker velkommen til både nye aspiranter og nye konkurranseløpere som kommer flyttende fra København, Trondheim og Oslo.
Mange løpere har rykket opp i ny konkurranseklasse og AKK har en bra fordeling av løpere i alle klasser i år. Sesongens nasjonale stevner starter i midten av september, men internasjonalt har Sondre Oddvoll Bøe allerede deltatt i sesongens første Junior Grand Prix i Frankrike og imponerte med en 8. plass og 168,87 poeng. Denne helgen har det også vært forbundssamling i Jarhallen hvor Marianne Stålen og Frida Turiddotter Berge har hatt gjennomkjøring av sine program.

Vi gleder oss til å følge alle AKKs konkurranseløpere i en ny og spennende sesong!

Skøyteskolen starter opp igjen i Askerhallen den 25. september kl 10.30. Da er alle barn fra 5 år og oppover hjertelig velkommen for å lære seg grunnleggende skøyteferdighet sammen med engasjerte trenere og hjelpetrenere. Følg med på våre web-sider og Facebook for mer info.

Oppfordrer alle til å følge AKK på Instagram asker_kunstlopklubb og Facebook AKK Asker kunstløpklubbIMG_5279IMG_5352